amenajari gradini, pavaje, pavele

amenajari gradini

Va oferim servicii de amenajari gradini si spatii verzi. Utilizand serviciile noastre,amenajari gradini va garantam ca faceti cea mai buna alegere. Cunostintele dobandite si experienta acumulata in domeniu isi pune amprenta in lucrarile noastre de amenajari curti si gradini.

Serviciile noastre de lucrari peisagistice va ajuta in cele mai complicate cazuri de denivelari al terenului: daca doriti sa aveti un relief plat, va ajutam cu metodele asa-numitului „landscape design” . Daca doriti relief schimbator, cu mici denivelari, va proiectam astfel incat sa fie baza perfecta a gradinii dumneavoastra

amenajariVa ajutam cu realizarea pavaje din pietre, stanci, pietrisuri sau chiar din lemn. Aleile practice creaza armonie intre elementele prezente trecand prin gradina. Rolul unor pavaje sau pavele este nu numai de decor, ci ele definesc directia inspre care se face vizita gradinii.

Va mai oferim si amenajari lacuri artificiale, cascade artificiale si iazuri artificiale. Apa da dinamism gradinii si ajuta la realizarea armoniei intre elementele prezente. Un mic pod peste un iaz ornamental poate crea o atmosfera fermecatoare in gradina, ca in vis.