amenajari interioare, finisaje, placari

amenajari interioare

Finisajele interioare ale unei cladiri cuprind urmatoarele lucrari: pardoseli, tencuieli, placaje, zugraamenajari interioareveli, vopsitorii, tapete si tamplarii, avand un rol functional, decorativ si igienico-sanitar. Prin tehnici noi in finisaje interioare si materiale eficiente putem sa crestem calitatea acestor lucrari.

 

Pentru clientii nostri, oferim servicii de proiectare si design in amenajari interioare/exteamenajaririoare pentru a va usura sarcina alegerii unei solutii optime ,experienta noastra īn domeniu va stau la dispozitie . Pentru amenajari interioare va propunem materiale care imbina calitatile estetice cu durabilitatea si usurinta īntretinerii.Aceste materiale, produse de firme consacrate pe piata mondiala, au o calitate care se mentine la un standard ridicat conform normativelor internationale īn vigoare. Toate produsele sunt agrementate conform normativelor īn vigoare in Romānia.

 

VA punem la dispozitie pentru finisajele interioare o echipa tanara, responsabila si cu idei inovatoare si placute. Interiorul casei tale tale va arata exact asa cum l-ai visat. Se pot utiliza produse exclusiv ecologice pentru a nu va afecta sanatatea dumneavoastra si a copiilor. Un inerior decorat de Unic Design Construct este relaxant, ofera spatiu si lumina.